Share

Animation 13

Copy the widget code and paste it on your blog or web page (in HTML View). For installation guide, click here.


Copy this CODE: (if you want to put in CORNER POSITION):



Copy this CODE: (if you want to put in SIDEBAR POSITION):



Special:
Nak Cantik Tak? Meh Singgah Sini.. :)
Panduan Buat Blog Cantik
wOoWW...!!!!!
dia dicabar untuk SENYAP...
Lawak kot tengok laki hilang kemachoan diorang dalam keadaan macam ini...!!!!
watch a movie...

29 comments:

  1. please folback ya.. http://worldmeisvivis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. pleasee.. follow ya?? aku butuh followers kalian..

    ReplyDelete
  3. pleasee.. banget kunjungi http://romiansarah.blogspot.com
    jadi followers aku ya?? soalnya, berguna banget

    ReplyDelete
  4. tak tahu lah nak paste kat mane??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak Pergi Dkat Layout , Tkan Add a Gadget . Pastu Pilih HTML/JavaScript . Then , Paste Kod Yg awk dh Copy tu Kat Kotak Kosong Last Skali . Tkn Save :)

      Delete
  5. visit + join http://salma-isfihany.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. follow punyaku ya... ayumnauzlifati.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. joint to http://cerpenpuisisaya123.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. http://recetascaserasdecarmen.blogspot.com.es/

    Gracias por la oportunidad

    ReplyDelete
  9. sorry kodenya di paste di html atau widget?
    visit and join to my blog http://akuyeniwidya.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Pengen follow dong e-learninganisa.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. thanxx :)http://mellyareenza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Caranya kalau mau masang di blog gimana? Aku gak ngerti

    ReplyDelete
  13. hye . mana mw copy dia pnya code tu erk ? ajar la skit . bru lagi nie , kat blogger-ii nie . :D

    ReplyDelete

Followers

Shout