Share

Cara Ubah Kedudukan Widget

Tutorial 2: cara ubah posisi widget:

Untuk ubah kedudukan widget, cuma tukarkan left kepada right dan bottom kepada top pada kod widget(corner) tersebut, seperti yang di highlightkan di bawah..



sekian, selamat mencuba :)

p/s: minta kerjasama anda supaya tidak mengubah watermark widgetindex..tq :)




Special:
Nak Cantik Tak? Meh Singgah Sini.. :)
Panduan Buat Blog Cantik
wOoWW...!!!!!
dia dicabar untuk SENYAP...
Lawak kot tengok laki hilang kemachoan diorang dalam keadaan macam ini...!!!!
watch a movie...

31 comments:

  1. heehe.e....
    cantek laaa widget ni...
    saia bru update laa..

    ReplyDelete
  2. thanks sebab kasi tau macam mana nak ubah :D

    ReplyDelete
  3. tq sngat membantu utk saya bg bina blog...

    ReplyDelete
  4. kalau atas ke bawah pulak ? macam mane ?

    ReplyDelete
  5. x tahu n x paham nak buat cam na...........tolong bantu

    ReplyDelete
  6. jemput singgah..http://ilamie2012.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. wah mantap sekali widget nya, makasih berkali2 gan.

    ReplyDelete
  8. Thank you, saya dah guna kat blog saya

    ReplyDelete

Followers

Shout