Share

Order Your Own Character Widget ;)

Hai, nak hias blog anda dengan widget anda sendiri? inginkan blog anda nampak feminin, tampan dan bergaya dengan karakter widget anda sendiri? Kini WidgetIndex membuka ruang untuk tempahan kepada semua blogger yang berminat untuk memiliki widget mengikut citarasa anda sendiri! Anda sendiri tentukan image yang nak dijadikan widget, pattern dan juga speech yang nak diletakkan ke dalam widget beserta backlink blog anda pada widget tersebut. Lihat contoh widget di bawah:


Harga untuk satu widget hanya RM100 RM70 RM50 RM30 RM20! selain dijadikan widget, ianya juga sesuai dijadikan sebagai banner blog anda..unik bukan? :)

Jika berminat, sila email ke widgetindexsupport@gmail.com maklumat yang diperlukan di bawah:

MAKLUMAT WIDGET:
-attach image yang nak dijadikan widget
-ayat yang nak diletakkan pada widget:
ayat1:
ayat2:
ayat3:
dan seterusnya
- Warna bubble talk
- backlink blog anda
-Maklumat tambahan widget (ex: colour, size, detail, pattern widget yang anda mahu n so on)

MAKLUMAT PENGESAHAN BAYARAN WIDGET ( bankin ke akaun CIMB : 1309-0018551-52-5 ( Hayati Binti Muhamad ):
Tarikh:
Masa:
Tempat:
Jumlah:
*Atau sertakan attach salinan slip maklumat transaksi



* Bonus : widget anda akan diletakkan pada page ini - automatically anda juga akan mendapat trafik dari blog ini..so, bertindak sekarang! Accessories your blog with your own character widget now! ;)



Special:
Nak Cantik Tak? Meh Singgah Sini.. :)
Panduan Buat Blog Cantik
hHmmm....
ini untuk korang....!!!!!
nape berbau ni.....???!!!! (video)
It's Not OK To Be OK.....!!!!
how fast.....???!!!!
apa cerita.....???!!!!
cHucKEi.....

117 comments:

  1. pingen siih tapi..hehehe aku dah pake Mr. Bean..makasih yea...slam kenal..silahkan berkunjung ke blog saya

    ReplyDelete
  2. jom blaja cara hack facebook disini ;)
    http://urlpass.com/86km

    ReplyDelete
  3. nk tnya nie....music boz tue..sekali play je ker???

    ReplyDelete
  4. leh x nk tempah lagu kt music box??
    i nk lagu sofaz-dan bila esok..boleh x??

    ReplyDelete
  5. i wants ! wigget to my blog , my blog is ummi dan saya sangat rapat :) my blog have smile .

    ReplyDelete
  6. nk welcome to my blog gmbr perempuan ala-ala korea...jepun

    ReplyDelete
  7. Nk 1 widget , pic elmo . x ksah la mcm mane2 . ayt nk letak "WELCOME TO AZIE'S BLOG , BE MY FOLLOWER :)" plsz plsz plsz ! nk sngat . nk letk kt blog azie la ...

    ReplyDelete
  8. nak gambar butterfly. then tlis nie. kiasah si comel atyn

    ReplyDelete
  9. woo..nice..next time i'll try it hehehe..
    thx

    ReplyDelete
  10. woww..banyak widget kat sini.very nice...peace.

    ReplyDelete
  11. ltak widget wlcme to blog uh domo bole ?

    ReplyDelete
  12. terimakasih atas widgetnya..semga sllu tambah bermanfaat bagi penggunjung anda..

    ReplyDelete
  13. hehehe sebenarnya sayay pigin che,,
    tappi saya gag adha duit,,
    nech ajja lgie usahah cappa tw ada lowongan buat cari duit yang gampang hehehehehe

    ReplyDelete
  14. lawa nyer... i like... teringin na buat but still school n doing diz need to pay it,right? My parents will "kill" me...:))

    ReplyDelete
  15. I baru kat sini so , I x tahu mcm mn nak mengunakan !

    ReplyDelete
  16. boleh tolong buadkn tk widget kt my blog .
    i bruu lahh . tk tauu psl blog or laen2 nehh .help mee please (:
    thank q !

    ReplyDelete
  17. eh...nak jugak..
    tpy sy ni budak sk lagi..
    x de bayar cara lain kew..

    ReplyDelete
  18. nak jugak..
    tpi sy ny budak sk lagi..
    tak dew la bank semua tu..
    ada cara lain x?

    ReplyDelete
  19. D: Saya baru budak umur sebelas tahun, hee :) Tapi..saya ingat nak tempah widget 'Welcome To My Blog-Anime'. Kalau boleh, nak Anime K-ON! :) Terima kasih ;3

    ReplyDelete
  20. nk character teddy bear dgn heart...
    boleh ??

    ReplyDelete
  21. ermmm nak character dengan yang tesayang lehhh

    ReplyDelete
  22. best !nak order la utk blog mak saya :) hehe
    singgah menyinggah la blog saya bru blajar2 nie:)
    http://yunatravel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. best !nak buat untuk blog mak kita la..:)
    http://yunatravel.blogspot.com/
    da pakai widget ayam tekedek2 cute sgt

    ReplyDelete
  24. saya x phm la >,< kna bayar ker ? saya baru umo budak 14 taon ... mana ada duit nak bayar nih >,< nnti mak marah :( mcm mana ?

    ReplyDelete
  25. salam...
    syu nk mtk widget rame-rame2...hrap2 blh..

    ReplyDelete
  26. thnx to da widget ! i love it. ^_^

    ReplyDelete
  27. thnx 4 da widget. suka sangat. hehee.

    ReplyDelete
  28. Nak letak widget gambar sendiri . boleh tak??

    ReplyDelete
  29. klw untuk yg kartun one piece ada g???

    ReplyDelete
  30. widget nya bagus semua, and cool.

    ReplyDelete
  31. hehehe..ada sy punye..tengsss=)

    ReplyDelete
  32. ala....kne byo la...huhuhuhu....

    ReplyDelete
  33. mantap... tu gan.... slam kenal

    ReplyDelete
  34. pingin cwek pkek jilbab yg cantik dong wrna biru :) salam kenal, berkunjung k blog saya ya :)

    ReplyDelete
  35. Pingin, tp blog gw nggak cocok waa di pasang ittu,, hahaa !!!'
    mampirlah* ke blog gw :))

    ReplyDelete
  36. i like it,,,
    mampir gan tukeran link,,,

    ReplyDelete
  37. wah ! nice :) saya buda baru nak up . HOHO

    ReplyDelete
  38. aku ma kakakku suka bangetttt....Thanx udah mbantu...

    ReplyDelete
  39. nice bangget widgetnya mampir2 di blog saya
    novriantoramadhan.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. so interesting !
    teman join blog saya ya..

    ReplyDelete
  41. yee, kami pun nak pasang itu juga pun, macam mane cara pakai die??kami ni masih belajar gunakan blog lah :D

    ReplyDelete
  42. need widget DORAEMON because saya penggemar DORAEMON !!!

    ReplyDelete
  43. ni kena byr secara on9 ke?
    napa x kasi FRee je?

    slm 1 malaysia......

    ReplyDelete
  44. please visit my blog
    damayantirizqi.blogspot.com
    please yaaa...

    ReplyDelete
  45. Gimanah Nih Mbak Cara Membuat Iklan Di Blog Saya

    ReplyDelete
  46. makkk aii mahall///

    le wat sendiri guna adobe flash ...

    softhink swf to fla.. siap... free jew..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde masalah kalo nak wat sendiri if tahu cane cara nak buat.. tapi kalo nak suh orang buatkan, mesti la kena ada upah kan.. nak susun ayat semua frame by frame yang banyak size ingat ambek masa seminit je ke? kalo 100 orang nak free baik pakai mesin je kan?..rasa sendiri baru tahu camne, berbaloi la rm20 tu, nasib tak rm100..jangan suka2 je nak kondem orang kalo tak tahu.tq

      Delete
  47. wahh mahal la.. le wat sendiri nie

    ramuan2

    Adobe flash mx
    sothink decompiler.. swf to fla...

    siap di edit..

    ReplyDelete
  48. takde masalah kalo nak wat sendiri if tahu cane cara nak buat.. tapi kalo nak suh orang buatkan, mesti la kena ada upah kan.. nak susun ayat semua frame by frame yang banyak size ingat ambek masa seminit je ke? kalo 100 orang nak free baik pakai mesin je kan?..rasa sendiri baru tahu camne, berbaloi la rm20 tu, nasib tak rm100..jangan suka2 je nak kondem orang kalo tak tahu.tq

    ReplyDelete
  49. mmbbb,,, mohon tutorial lengkapnya

    ReplyDelete
  50. mau pke widget tpi g'mn cra.y ?? soal.y aku bru bkin blog bru :/

    ReplyDelete
  51. iya dong minta panduan lengkapnya dong. masih bingung nihh plesec... www.blogonline2012.blogspot.com

    ReplyDelete
  52. gud idea akan minta jasa mu nanti...demi melengkapi dan perindahkan lagi blog kite..

    ReplyDelete
  53. menarik....
    kunjung balik ya www.tian-bima.co.cc

    ReplyDelete
  54. menarik banget kunjung balik ea
    http://fajar-juli.blogspot.com
    follow back
    saya sudah follow blog ini

    ReplyDelete
  55. can you please make a widget of b2st please
    ps: i only talk english and arabic and coulding undrestand anything in this blog sorry

    ReplyDelete
  56. Tolong buat kimgdom hearts Sora punya welcome to my blog widget please?? Thanks!! Hope u can accept my request!!! :D

    ReplyDelete
  57. Tolong buat Kingdom hearts 2 Sora punya welcome to my blog widget please?? Thanks! Hope you can accept my request! Love them so much! /)>3<(\

    ReplyDelete
  58. Please make me like that.
    Img :http://1.bp.blogspot.com/-v92wvN0mh4E/Td89im4751I/AAAAAAAAAEA/NmsycGZjb0U/s1600/d8b6f4b816c1553050c7df5d08fdc7241244733729_full.jpg

    ReplyDelete
  59. kenapaaaa musicnya g nyala -_-
    bingung dahh

    ReplyDelete
  60. nak jugak...widget Bulan bintang je..heheh

    ReplyDelete
  61. following juga lah blog kamek nih
    biar macam kayak korang banyak followersnye :D

    www.sriningtyasnurulputrii.blogspot.com

    ReplyDelete
  62. okee,, nihh,, kapan-kapan mesen dehh :D
    ke blog ane yah,,
    http://fadhilpb.blogspot.com

    ReplyDelete
  63. boleh tnya..macam mana nak masukkan lagu dalam blog?mana link?

    ReplyDelete
  64. saya nak blog yang cantik 1 .. nak dekat anak panah ada bendera malaysia ... boleh tak??

    ReplyDelete
  65. Nieee Kawan - Kawan Kalau Mau Nyari Tentang Hacking Atau Tentang Software - Software Tinggal Buka Blog Saya Aja Yaaa... Tapi Jangan Lupa Di Follow And Di Comment blogger-rifki.blogspot.com

    ReplyDelete
  66. saya nak jugak . mcm mana nak tempah ea?

    ReplyDelete
  67. visit and get free softwares Games www.Mrbilalmemon.blogspot.com

    ReplyDelete

Followers

Shout