Share
Copy the widget code and paste it on your blog or web page (in HTML View). For installation guide, click here.. if you grab this widget, please click like button to share it with your friends on facebook..thanks ;)



* Credit- kedaikreatif.com


Special:
Nak Cantik Tak? Meh Singgah Sini.. :)
Panduan Buat Blog Cantik
wOoWW...!!!!!
dia dicabar untuk SENYAP...
Lawak kot tengok laki hilang kemachoan diorang dalam keadaan macam ini...!!!!
watch a movie...

113 comments:

  1. saya xtau nk paste ktne.. sitebar 2 ktne?

    ReplyDelete
  2. dyana: sidebar terletak disebelah kiri atau kanan post.

    klik layout - add a gadget - html (paste coding) - save

    selamat mencuba ;)

    ReplyDelete
  3. salam.. sy amek widget ni ok.. :)

    ReplyDelete
  4. salam....minta izin copy widget ni yea...tQ..=)

    ReplyDelete
  5. i take dis widget...tq so much...:)

    ReplyDelete
  6. daku copy yek...cumil laaa...mekasih manyak2 =)

    ReplyDelete
  7. Salam...saya sudah ambil satu. terima kasih..

    ReplyDelete
  8. Selesai menc0py! Syukran jazilan~
    semoga bisa menghasilkan yang cumil-cumil lagi!

    ReplyDelete
  9. Salam... mohon izin copy ye... trima kasih... :)

    ReplyDelete
  10. saya copy yer...tq.cantik sangat....

    ReplyDelete
  11. salam..nice blog tq..saya dah copy n paste masuk kat blog ya...cantik sgt2 tq

    ReplyDelete
  12. suka gambar ni sangat2!!! thnx a lot

    ReplyDelete
  13. very nice and ngam with my blog
    TQ so much

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. salam..izinkan saya cnp ya..tksih.

    ReplyDelete
  16. maaf..knp sy paste kt pada html yang utk add a gadget tak jadi pun?

    ReplyDelete
  17. salam..mintak izin nak guna widget ni..makaseh3

    ReplyDelete
  18. mohon copy ke blog saya ye...thanks..jom follow me!

    ReplyDelete
  19. salam...

    mohon izin ya tuan umah..
    terimakasih atas kongsi..

    ReplyDelete
  20. cantik..sy amek gadget ni ye..jemput dtg blog sy..

    ReplyDelete
  21. syukran..sy copy code ni ltk kat blog..=) cantik

    ReplyDelete
  22. salam...
    minta izin copy ye
    thanks.
    gadget ni comel sangat

    ReplyDelete
  23. Kenapa saya tidak bisa memasangnya di Blog saya???

    ReplyDelete
  24. SESUNGGUHNYA S0ALTKU,IBADAHKU,HIDUPKU DAN MATIKU HANYA UNTUKKUMU YA ALLAH..

    ReplyDelete
  25. Terpesona dengan kata-kata yang ternukil. APatah lagi widget yang begitu indah seindahnya islam cuma kelihatan agak seksi pada gambar kartun gadis muslimah tersebut apabila tudungnya ditiup angin hingga menampakkan dada. Kalau dapat diperbaiki lagi dengan gambar yang menutup aurat yang sempurna, suatu usaha yang jitu. Jangan lupa beritahu ya kalau ada perubahan atau kemaskini pada widget ini. Apa pun saya ambik satu. Syabas di atas usaha murni ini. Terima kasih!

    ReplyDelete
  26. syukran 'alaik ya..sy mntak copy..tq so much

    ReplyDelete
  27. salam...sy amik k..jemput la ziarah..=)

    ReplyDelete
  28. so sweet...
    sgt2 suke...
    nk ambikkkkk niii!!!
    lalallala
    tq2...
    sharing is caring :)

    ReplyDelete
  29. sy pinjam naa..hehe syukran jazilan..wa ukhwah fillah...

    ReplyDelete
  30. aslmkum,minta izin copy ea..........syukran

    ReplyDelete
  31. saya pun nak copy juge...maceh...

    ReplyDelete
  32. Salam

    Terima kasih .. saya da copy

    ReplyDelete
  33. tk..bagus sekali kata-kata tu

    ReplyDelete
  34. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  35. slm..alhamdulillah,syukran jazilan alaik,,may allah bless all of us

    ReplyDelete
  36. salam kenal dari info-moslem

    http://info-moslem.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  38. Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, semoga kita saling melabur salam akhirat. barakAllahufik!

    ReplyDelete
  39. Salam alaik...thanx banyak2 saye amek satu ye..cantik bangat!

    ReplyDelete
  40. thanx kak.....mempunyai maksud yg mendalam

    ReplyDelete
  41. sangat cantik n comey...mntk izin utk copy ya..
    (^^)

    ReplyDelete
  42. mntx izin nk ambk nie ye....
    tq...

    ReplyDelete
  43. salam aidilfitri.
    widget ni sangat cumel n kate2 die sgt bermakna.
    sy ambil yg ni.
    trima kasih :)

    ReplyDelete

Followers

Shout