Share
Copy the widget code and paste it on your blog or web page (in HTML View). For installation guide, click here.. if you grab this widget, please click like button to share it with your friends on facebook..thanks ;)




Special:
Nak Cantik Tak? Meh Singgah Sini.. :)
Panduan Buat Blog Cantik
wOoWW...!!!!!
dia dicabar untuk SENYAP...
Lawak kot tengok laki hilang kemachoan diorang dalam keadaan macam ini...!!!!
watch a movie...

43 comments:

  1. napa kalau letak kat side bar kanan, tapi pastu image die kuar kat kiri? pastu napa kalau letak kat kiri, image die kkuar kat kiri.. ptu cmne nk letak icon kiri kanan blog? sbb bile letak kat sidebar kanan, mmg kuar kanan, pastu bile letak kat sidebar kiri, gambar tu bertindih dngan yg kanan tadi..

    ReplyDelete
  2. FAT: kedudukan widget depends pada code...check line coding dibawah:

    <div style="position: fixed; bottom: 0px; left:

    maksudnya, widget tersebut akn muncul pd posisi bawah dan kiri, tak kira sama ada awk paste pd sidebar kiri, kanan atau bawah, widget tersebut akan tetap berada di sebelah bawh kiri...melainkan kalau awk tukar line coding tersebut...

    optional: bottom atau top, dan left atau right...

    get it?

    utk lebih detail, refer tutorial di sini:

    http://widgetindex.blogspot.com/2010/05/cara-ubah-posisi-widget.html

    selamat mencuba ;)

    ReplyDelete
  3. suka... ^_^
    aku ambil yang ini. thank's ya..

    ReplyDelete
  4. cantik2 sgt suka... sbg balasan, sy klik2 ads dn letak link... k!!!

    ReplyDelete
  5. Caris Gold Pink Nipple Beauty Cream mengandungi vitamin C dan vitamin E yang terbukti dapat :- - Mencerahkan dan memberikan keserataan pada kulit - membantu mencerahkan dan juga mampu untuk melembapkan sturtur puting susu. - Puting akan menjadi cerah sekata,lembut dan kelihatan menarik. TERBUKTI DALAM 7 HARI SAHAJA.

    ReplyDelete
  6. @F.A.T
    sbb gune internet explorer kot

    ReplyDelete
  7. Thanks, senang sekali bsa berkunjung ke sini. A great blog. Salam knal n izin follow :)

    ReplyDelete
  8. Salam,

    Sweetie dtg sini lagi.kak sweetie nak copy ni. cantik n click u nuff too.tq

    ReplyDelete
  9. tapi entah napa iia... tiap denger berita di tipi.... selalu ajja ada kerusuhan di makassar..?!?!??! hhhmmmm... nyambung gag iia... :( huehehehe...

    ReplyDelete
  10. cocok sekali dengan blogku yang bernuansa daun maple...nice...trims yaaa ^_^

    ReplyDelete
  11. syukran ye...nice widget =)

    ReplyDelete
  12. "Hola.
    "
    "Antes de nada, perdona que te escriba esto como un comentario, pero es que no vi tu email en el tu blog
    "
    "Soy el webmaster de publizida.es
    "
    "
    "
    "Publizida BLOG'S es un ranking / directorio de clasificación de blogs en español, creado con el único propósito de dar a conocer los mejores blog's
    "
    "
    "
    "Registrando su blog en Publizida BLOG'S accederás al servicio de estadísticas gratuitas y podrás participar en el TOP.RANKING
    "
    "También puedes acceder a la valoración que los usuarios hacen de su página.
    "
    "
    "
    "Y lo mas importante...
    "
    "darte a conocer y aumentar el numero de visitantes a tu BLOG de manera totalmente gratuita.
    "
    "
    "
    "Si te interesa puedes darte de alta
    "
    "ALTA DIRECTORIO DE BLOGS
    "
    "
    "
    "o visitanos en ......
    "
    "
    "
    "DIRECTORIO DE BLOGS
    "
    "
    "
    "HTTP://PUBLIZIDA.ES
    "
    "
    "
    "Muchas Gracias por tu tiempo... y disculpa si no fue la mejor manera de darme a conocer.
    "
    "
    "
    "Un saludo.
    "
    "
    "
    "DAVID T.
    "
    "Webmaster de Publizida.es
    "

    ReplyDelete
  13. SALAM RAMADAN...BLE BLEK RYE???RND KAT U LA...HUHUHU..PLEZ PRAY 4 MY SUKSES HERE...TKE CRE N DONT NOTY2..

    ReplyDelete
  14. salam ramadhan,,,,,,,,,,,,,,,,,mantap gang blognya.........

    ReplyDelete
  15. salam ziarah..

    dijemput menjadi follower sy k...

    ReplyDelete
  16. macam mane nk letak widget kedua2x belah side kanan n kiri... sy try... hanya jd belah kanan sahaja....

    ReplyDelete
  17. i nk yg ni, sbb die ssuai dgb layout sy.. help me pls :(

    ReplyDelete
  18. sy lagi.. sorry yer.. dh blh aa.. thx.. nice n cute ! ^^

    ReplyDelete
  19. blog keren nih, aku follow yah...

    ReplyDelete

Followers

Shout