Share
Copy the widget code and paste it on your blog or web page (in HTML View). For installation guide, click here.. if you grab this widget, please click like button to share it with your friends on facebook..thanks ;)



Corner:


Sidebar:


*Credit - photobucket.com


Special:
Nak Cantik Tak? Meh Singgah Sini.. :)
Panduan Buat Blog Cantik
wOoWW...!!!!!
dia dicabar untuk SENYAP...
Lawak kot tengok laki hilang kemachoan diorang dalam keadaan macam ini...!!!!
watch a movie...

72 comments:

  1. dieba: paste pd sidebar (terletak di kiri atau kanan post) klik layout - add a gadget- html(paste code) - save

    ReplyDelete
  2. hv coppied the frog one. thanks :)

    ReplyDelete
  3. saye dah ade jam katak comel kat blog..trima kasih ya :)

    ReplyDelete
  4. saye curi katak ni, pastu snow2 and oso pempuan pink eh? tQ~~ hehe
    http://myza89.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. sy guna en. katak ni ek.tq 4 da cute apps.

    ReplyDelete
  6. i pun amek si katak ni ye.... tq

    ReplyDelete
  7. love keroppi sgt2!!saya dh copy..

    ReplyDelete
  8. tq sooo muchh....sgt comel...

    ReplyDelete
  9. salam. saya copy yang ni. terima kasih! memang sungguh comel. <3 :)

    ReplyDelete
  10. can u help me.saya tekan add a gadget and then saya cube cari html tapi tak ade pun,boleh bagi tau kat mana html?

    ReplyDelete
  11. sgt cumelll....sy suke sgt....

    ReplyDelete
  12. err.. rompak ek widget ni.. cumels la.. ahaks!!!

    ReplyDelete
  13. hi..sy amik katak hijau..hehe..cute!..
    Thanks..;)

    ReplyDelete
  14. hai...
    thanx sbb share widget ni,..
    comel sgt...

    ReplyDelete
  15. tq for the cute frog!i like....hik3

    ReplyDelete
  16. saye amek ea , suke ia sgt chumel , tengs ;)

    ReplyDelete
  17. IM ambil kerropy sebab ini watak kegemaran ibu_suri.

    ReplyDelete
  18. amik tiktok katak cumel tu.hehhe.tengsss!!

    ReplyDelete
  19. cne nk btulkan masa kt jam tu? xsama ngn waktu smasa

    ReplyDelete
  20. ada dua code la..mana satu nk paste kat add gadjet neh? tak phm lah ;(

    ReplyDelete
  21. i take this frog..cute2..
    tq ya ! !

    ReplyDelete
  22. ..hye comey rr katak niw..
    ..i like it..
    ..kite amik satu ye..

    ReplyDelete
  23. tomey.. saya copy yg ni ea.. thnax

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. sgt comey...
    saya ambik ye..thanks..:]

    ReplyDelete
  26. mana code nya?cam ne nak ltak kat blog kte ni?plssss........

    ReplyDelete

Followers

Shout