Share

AcuRose Dollie1

Copy the widget code and paste it on your blog or web page (in HTML View). For installation guide, click here.. if you grab this widget, please click like button to share it with your friends on facebook..thanks ;)

* Dollie created by AcuRoseDay Lil Art



Corner:


Sidebar:







Corner:


Sidebar:







Corner:


Sidebar:


* Dollie created by AcuRoseDay Lil Art


Special:
Nak Cantik Tak? Meh Singgah Sini.. :)
Panduan Buat Blog Cantik
wOoWW...!!!!!
dia dicabar untuk SENYAP...
Lawak kot tengok laki hilang kemachoan diorang dalam keadaan macam ini...!!!!
watch a movie...

51 comments:

  1. thx..cute sgt.dh ambik sorang..hehe

    ReplyDelete
  2. salam...
    saya ambik yang comel ini..
    thanks ye..!! (",)

    ReplyDelete
  3. trima kasih byak informasi berguna....smuga trus membina dgan pelbagai informasi terkini...

    ReplyDelete
  4. mcm mana nak ambil ni...me masih tak faham....plzzz tolong

    ReplyDelete
  5. @PuteriNilamsari just copy code yang di sediakan n then paste pada gadget html.. utk letakkan widget pada kedudukan statik di penjuru blog, copy code corner..dan kalau nak widget berada pada sidebar atau post, copy code sidebar..dan utk tukar kedudukan widget (corner-penjuru bawah kanan/bawah kiri/atas kiri/atas kanan), cari code ni dan tukar position tersebut "position: fixed; bottom: 0px; left: 2px;"

    optional : bottom atau top, dan left atau right

    ReplyDelete
  6. thx ye...cute banget....dah ambik 1 tau

    ReplyDelete
  7. tq. sy dah ambik sorang hehehe. so cute

    ReplyDelete
  8. ISH!! LAWA... MAKWE NIH ADA WARNA LAIN TAK?

    ReplyDelete
  9. Hye..nk tnye..kt mne nk ltk code tu coz kite bru jer nk ambil pengalaman berblogging nie..
    plezz bgtau eaa.. :)

    ReplyDelete
  10. so cute...saya curi 1 yer..hihihi

    ReplyDelete
  11. lupe bitau.. da culik y ni..hehe.
    tq.

    ReplyDelete
  12. sangat2 comel....thanks for the widgettttt...very interesting...

    ReplyDelete
  13. cantik.. comel.. muslimah... garb one...

    ReplyDelete
  14. tq....dah ambik....cute sgttt....

    ReplyDelete
  15. i take this..
    cgatt cute.
    love pink:))

    ReplyDelete
  16. i take this..
    thanks..
    cantik cntik.. ^_^

    ReplyDelete
  17. cute sangat...maz nk ambk satu yer..
    mohon izin..tq

    ReplyDelete
  18. sy copy yea..
    nice sgt2..cumell
    tq kamu :P

    ReplyDelete
  19. saye amek satu yer. cute sgt taw ;)

    ReplyDelete
  20. hai...
    i grab one for my blog..really nice..thanks a lot..

    ReplyDelete

Followers

Shout