Share

Tik Tok Your Own Face

UPDATE 27 APRIL 2012 : REQUEST DITUTUP (AKAN DIBUKA SEMULA PADA BILA-BILA MASA SEHINGGA DINYATAKAN)
Lihat contoh tik tok lain di sini

Request widget tik tok anda!
Service ini adalah free.. ok kalau berminat, sila hantar maklumat di bawah ke email tiktokmyface@gmail.com :

1) URL blog:
2) Cerita sikit- sebanyak tentang diri korang secara ringkas:
3) Nickname:
4) Attach image korang (gambar yang jelas, tidak blur, muka penuh (tidak terpotong pada mana-mana bahagian muka & kepala))

Bila widget anda dah siap, saya akan inform melalui email / blog..




Special:
Nak Cantik Tak? Meh Singgah Sini.. :)
Panduan Buat Blog Cantik
wOoWW...!!!!!
dia dicabar untuk SENYAP...
Lawak kot tengok laki hilang kemachoan diorang dalam keadaan macam ini...!!!!
watch a movie...

96 comments:

  1. blog yg sangat menarik karena untuk membuat widget seperti ini sangat dibutuhkan kretifitas tinggi.salut buat tik tok

    ReplyDelete
  2. akuu mauu tapii kok ribett amatt yakk kayaknyaaa...

    ReplyDelete
  3. puedes decirme si puedo hacer un reloj con mi retrato???es que no entiendo el ingles...gracias y tu blog es precioso!!!SCALY

    ReplyDelete
  4. sy berminat , sy na gamba domokun .

    ReplyDelete
  5. sye nak gbar niee .. tapy cam ane nak amek huh ?

    ReplyDelete
  6. sy beminat . tlong sy , blog sye hancuss , haha .

    ReplyDelete
  7. cam ne nak letak gambar sendiri ??

    ReplyDelete
  8. sayenk buat.., tapi tak pandai lha.., cam mne ni..?

    ReplyDelete
  9. http://afiqakmal92.blogspot.com/
    saya berminat sngat.... plz help me k
    >afiq<

    ReplyDelete
  10. cmne nk wat bnde nie ? ley tunjukkan cara2 nye x ?

    ReplyDelete
  11. saya berminat .. saya pelajar dri putrajaya . korang panggil zizi jerr ..

    ReplyDelete
  12. sye bermint tpi sye x rti cm ne nk uatnye
    bleh x tlong sye cm ne nk uat ??

    ReplyDelete
  13. saia berminat lha..tlg wt tat sy

    ReplyDelete
  14. saia bermiant cgt2...
    wt untk sy leyh

    ReplyDelete
  15. done send it ! check my sending email to tiktokmyface@gmail.com from tilahi azani.

    ReplyDelete
  16. macam mana nak buat eh boleh ajarkan saya :)

    ReplyDelete
  17. 0ke! nie url sye!http://www.blogger.com/profile/08672987007080267952

    sbb2:sya memang suka n nk hias lgy dn bgi menarik lgy bl0gger sya..

    Nickname:Nur Fatimah

    my image:http://2.bp.blogspot.com/-7dC751Ol8os/TrXhodsVprI/AAAAAAAAAE0/f7NeukVlWsU/s150/311947_193158354093963_100001993994570_473797_960682291_n.jpg

    ReplyDelete
  18. menarik sekali sepertinya jika bLogger akku tik toknya wajahku...
    hehhehehehehe

    ReplyDelete
  19. @Ira Nur dah buat tapi da check x de pun hu3

    ReplyDelete
  20. Kok Blog W ngga'aa bisa ngebuka "aa

    ReplyDelete
  21. aku juga berminat
    dan saiia juga sudah mengirimkan persyaratanna mohon diterima yah..hehe

    ReplyDelete
  22. nak!!!!!
    url: http://duniaruhaiza.blogspot.com/
    biodata dri: sye ske yg pelik2 + menarik lgi cantik..
    nickname: haiza
    gambar : https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/313055_297662500245703_100000058652708_1290855_2092561760_n.jpg

    ReplyDelete
  23. sya dh hntr melalui email .. :)

    ReplyDelete
  24. http://nadiraffnadia.blogspot.com/
    simple je tapi gempak cntek

    ReplyDelete
  25. nak ! nak ! nak ! plzzz ! *haa , da bsembur air liur . heehee :)

    ReplyDelete
  26. Ak mau dnk,,, ak kirim email skrg y... Thanks sblumnya...

    ReplyDelete
  27. da anta da pic kt email 2 . tlg wt en . tq ^__^

    ReplyDelete
  28. saya nakk!!nak jugak nk jugak..nk nk nkk..

    ReplyDelete
  29. http://nanasengetsyle.blogspot.com/
    diri aku sempoi je . ta suke serabot sangat .
    nana sempoi
    http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/303052_250067201718804_100001465791388_713621_1977739406_n.jpg

    ReplyDelete
  30. sya nak!!!!!
    url: http:http://gadiespurples98.blogspot.com/
    biodata dri: sye ske yg pelik2 + menarik lgi cantik..
    nickname: love purple
    gambar : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=250598631655725&set=a.123039577744965.16028.100001167695745&type=3&theater

    ReplyDelete
  31. bieynaa dah email ape yg diminta . Bieynaa harap bieynaa dapat widget 2

    ReplyDelete
  32. sye berminat
    tpi mcm mne nk bgi info diats tu...

    ReplyDelete
  33. Saya pon nak jugak , boleh tolong saye tak ? Saye tak pandai lah . I'm still new dalam bidang blogging ni . Please .

    ReplyDelete
  34. nak! tapy, x reti gne at email nak send at email. . . klu send at fb jer bole? ^.^

    ReplyDelete
  35. sy dah hantar email tp xdpat pape pun lg....still waiting.... :)

    ReplyDelete
  36. this something aesthetic...nice blog....

    ReplyDelete
  37. SUMPAH CUN GILER ! TOLONG BAT ,, PLEZZZZZZZ


    http://chokipanda.blogspot.com/


    Diriku Hanye Biase2 Saje !
    Nickname saye A-an
    https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=447908488602344&set=a.102766683116528.4129.100001495901784&type=1&theater

    plezzz tolong buat , saya dgn kwn2 sye tngh berlumbe belog sape paling cantik , sooooo , mungkin sbb sye ade tik tok gmbr sndiri , mungkin sye menang , tq !

    ReplyDelete
  38. PLEZZZ TOLONG BUAT , PLEZZZZZZZZZZ

    http://chokipanda.blogspot.com/

    DIRI KU INI HANYE BIASE .
    NICKNAME - A-AN

    https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=447908488602344&set=a.102766683116528.4129.100001495901784&type=1&theater

    SAYE DAN KWN2 SYE ADE BT PERTANDINGAN , BELOG SPE PALING CANTIK , DYE MENANAG , MUNGKIN SBB TIK TOK GMBR SYE NI SYE AKN MENANG !

    ReplyDelete

Followers

Shout